One-Trick Pony
Builtinpublic

Google Search Console, Bing Webmaster Tools og forsøg med spiller profiler

Morten Vadskær
#robotjournalistik#seo

Google, Bing Webmaster Tools og forsøg med spiller profiler

Det er klart, at hvis den skal tiltrække trafik, så skal det primært være fra Google. Derfor vil jeg gerne have mange sider indexeret og have en god snippet ude i SERP.

Jeg har derfor lavet et par forsøg for at få en bedre snippet. Et af disse, er et jeg har smidt emojis i min title. Bare spillerens nummer, så der nu står “#2️⃣5️⃣ Spillernavn fra HOLD” i title. Der kommer opdatering på om det er lykkes.

Der ud over har jeg også opsat Bing Webmaster Tools på siden i dag. Primært for at få indsigt i, hvad de noterer sig om siden.

Nogle spiller profiler er blevet udvidet med spillernes Instagram konti og video, fra Metal Ligaen. Begge dele er tilføjet manuelt. Jeg tænker ikke, det er muligt at finde Instagram konti automatisk, men seneste Metalliga.tv video skulle jeg nok kunne tilføje spillerne.

← Back to Blog